Home Nieuws Reviews Lezersfoto's Columns Uitgelegd Lenzen Album Links Woordenlijst Contact   
Laatste Lezersfoto's

Lezersfoto: Metaal

Gepost : 2010-08-02 17:17
In de categorie lezersfoto wil ik deze keer de aandacht vragen voor foto's van metaal. Onder deze categorie kan alles vallen, of het nu om een metalen voorwerp gaat of om foto van roest (pas nog op de site te zien geweest), het kan allemaal. Ik ben heel erg benieuwd wat voor mooie inzendingen we kunnen verwachten van jullie.

om zelf maar het goede voorbeeld te geven vind ik dat ikze . . . lees verder.

Foto uitdaging, maak een zelfportret

Gepost : 2010-03-22 23:21
Alweer een tijdje geleden gaf ik een training in strobist fotografie bij een fotoclub en toen vroeg iemand mij wanneer deze stijl goed te gebruiken is. We kregen het over alle mogelijkheden en toen kwam ook het zelfportret ter spraken omdat dit een komende opdracht binnen die fotoclub was. . . . lees verder.
Al een paar keer heb ik foto's van onze lezers beoordeeld, en ik ben van plan dat nog geregeld te gaan doen, maar het is natuurlijk niet eerlijk als ik jullie foto's beoordeel zonder daar tegenover te stellen dat jullie mijn eigen foto mogen beoordelen. Om die reden hierbij mijn herfstfoto die ik even heb gemaakt tijdens het testen van de Pentax K-x spiegelreflexcamera.

Om deze foto t . . . lees verder.
In onze reeks besprekingen van Herfst foto's door onze lezers, bekijken we deze keer een foto van Peter Busser. Het betreft dit keer een staande foto waarop slechts één paddenstoel te zien is waarop een klein vliegje zit. In de foto was de EXIF informatie nog aanwezig, dus we konden deze net als de vorige foto wat beter bekijken. . . . lees verder.
In de reeks over Herfst fotografie deze keer een foto van William Keurhorst. Deze foto toont een paar pannenstoelen zoals die momenteel door duizenden mensen op de foto gezet worden. Heel mooi in deze foto is het spel van groen op de voorgrond en donker op de achtergrond. Een hele pure foto waar een hoop over te vertellen is. . . . lees verder.

Proef met lezersfoto's een groot succes

Gepost : 2009-11-15 23:00
De afgelopen dagen hebben wij een zeer groot aantal mails gekregen van jullie met prachtige Herfstfoto's. Deze foto's worden stuk voor stuk door ons bekeken en voorzien van commentaar, maar het leek ons nog veel leuker als jullie zelf ook een reactie kunnen geven.
. . . lees verder.
Een paar dagen geleden vroegen wij jullie om herfstfoto's met bijbehorend commentaar voor een artikelenreeks die we willen schrijven op deze website. Vandaag deel 1, geschreven rondom de eerste foto die wij ontvingen van Has van Cuijk. . . . lees verder.
Bij wijze van proef lijkt het ons leuk om jullie, onze lezers, te vragen mee te werken aan een groot artikel over Herfst fotografie. Er zijn veel mensen bezig met deze mooie vorm van fotografie, en wij denken dat het leuk is om tips en trucs met elkaar te delen, zodat we er allemaal beter door gaan kijken, fotograferen en bewerken.

Het lijkt ons leuk als jullie schrijven over bijzondere dingen die jullie fotograferen of over de manier w . . . lees verder.


Doorzoek de site         Klik hier voor uitleg


Prijs Wijzer Nieuws Lenzen
Links Boeken

Laatste Lezersfoto's
♦ Lezersfoto: Metaal
♦ Foto uitdaging, maak een zelfportret
♦ Herfstfoto van onze hoofdredacteur nader bekeken: Brian Dragtstra
♦ Herfstfoto's van onze lezers nader bekeken: Peter Busser
♦ Herfstfoto´s van onze lezers nader bekeken: William Keurhorst
♦ Proef met lezersfoto's een groot succes
♦ Herfstfoto's van onze lezers nader bekeken: Has van Cuijk
♦ Uw meningen, verhalen en foto's voor artikelen op deze website
Archief
Augustus 2010,   Maart 2010,   November 2009,  
dSLR.nl is een publicatie van dSLR Media © 2006-2007
Partners: Fotoapparatuur.nl | CameraNu.nl | MicroFourThirds.nl | Parter worden?